04. 11. 2022 - Všetko

Novinka: Drevené akustické lamely WoodLam z našej dielne

Pokiaľ ide o konštrukciu a dizajn, nie je nič také ako drevo. Vďaka správnemu drevu môže interiér vyzerať rustikálne, elegantne, šik alebo naopak, moderne až futuristicky. Začlenenie drevených akustických panelov do miestností je skvelým spôsobom, ako zabezpečiť, aby interiér vyzeral dobre a zároveň bol odhlučnený.

Zlepšenie akustiky vďaka dreveným akustickým lamelám

Drevo má perfektné zvukové vlastnosti, veď sa z neho vyrába množstvo hudobných nástrojov. Nemalo by byť prekvapením, že drevo sa bežne používa aj na zlepšenie zvuku v interiéroch – v divadelných priestoroch a v prednáškových sálach, kde je prvoradá kvalita zvuku. Tieto výhody prinesú drevené akustické lamely aj k vám domov či do kancelárie.

Drevené akustické stenové panely umožňujú, aby sa zvukové vlny odrážali a šírili sa cez miestnosť s menšou ozvenou a zároveň účinne pohlcujú hluk, ktorý by sa inak šíril do alebo z miestnosti cez stenu.

Takže keď sa pýtate, či „sú akustické lamely vhodné pre môj interiér?” odpoveď je jednoznačné áno! Spájajú v sebe dizajn aj príjemné akustické vlastnosti.

Objavte naše drevené akustické lamely WoodLam

Keďže panel WoodLam vyrábame priamo v Potichu.sk, mali sme dosť priestoru na vývoj a testovanie vhodných kombinácií materiálov, aby sme okrem výborného dizajnu dosiahli aj požadované akustické vlastnosti.

Použite ich v interiéri podľa potreby odhlučnenia a vašich dizajnových preferencií. Hodia sa ako deliaca stena, obloženie steny alebo dokonca aj ako obloženie stropu. Panely je možné veľkostne prispôsobiť. Vyberte si farebnosť podkladu medzi lamelami – v základnej ponuke je čierna, šedá, biela, pre väčšie projekty je možné vybrať si z ďalších 22 farieb.

Drevený lamelový panel WoodLam nielen fantasticky vyzerá, ale hlavne absorbuje a zároveň rozbíja nadmernú ozvenu v priestore. Kontaktujte nás pre viac informácií.