Vylepšenie akustiky v telefonickej miestnosti

  • Realizácia
  • Kategória Znižovanie ozveny
  • Klient MADE BY VACULIK
  • Lokalita Bratislava
  • Problém Zlá akustika v telefonickej miestnosti

Boli sme oslovení klientom s požiadavkou na riešenie akustiky v telefonickej miestnosti. Podľa detailného návrhu architekta a po konzultácii s klientom bola vykonaná analýza stavu miestnosti a plánovanie v blízkom kontakte s klientom a technikmi.

Na odstránenie diskomfortu a vylepšenie akustiky v miestnosti bola zvolená kombinácia rôznych akustických materiálov aj podľa počiatočných požiadaviek klienta a ich dôkladná inštalácia od našich majstrov.

Na steny miestnosti boli nalepené látkové pohltivé panely Echo Wall v rôznych hrúbkach (30 mm, 40 mm a 50 mm) v bielom prevedení.  Rozmanitosť hrúbok panelov prispela k lepšiemu akustickému výkonu a vizuálnej dynamike miestnosti.

Na stenu kde neboli lepené panely Echo Wall, boli inštalované čierne akustické panely Pro Reverba s hrúbkou 9 mm. Pro Reverba sú naše pohltivé materiály z recyklovaných PET fliaš. Tieto panely pokrývajú celú plochu steny pre nenápadný vzhľad so zvukovo pohltivými vlastnosťami.

Vďaka starostlivej realizácii a komunikácií s klientom sa podarilo dosiahnuť požadované výsledky v oblasti akustického komfortu a estetického vzhľadu miestnosti rovnako, ako aj spokojnosť klienta. Fotografie z tejto realizácie poskytujú vizuálnu predstavu o konečnom výsledku projektu.

Galéria

Použité produkty

  • -20%

    Echo Wall

    Látkový dizajnový pohltivý panel, rôzne rozmery.

    31,80  26,40 
    Cena za kus bez DPH: 22,00 
  • -29%

    Pro Reverba

    Pohltivý recyklovaný materiál z PET.

    57,60  40,80 
    Cena za m² bez DPH: 20,24 


Máte podobný problém? Kontaktujte nás.